Сподели

къща за гости Драките

гр. Белоградчик, ул. 3 март 37 www.drakite.com 0888 713 539
къща за гости Драките
Къща за гости "Драките" се намира в западния край на Белоградчик, на около 400 м под главната историческа забележителност в града - крепостта Калето. Разполага с 5 стаи на 2 самостоятелни етажа. На първия етаж има две стаи с общ санитарен възел, с по две единични легла, и още една стая със самостоятелен санитарен възел с двойно легло и допълнително единично. На втория етаж има две стаи със самостоятелни санитарни възли, като едната е с две единични легла, а другата - с двойно легло и допълнително единично. Цената за двойна стая с обща баня е 40 лв, за двойна стая със самостоятелна баня е 45 лв, а ако се ползва като тройна - с допълнителното легло в стаята - 55 лв.

Всички стаи имат безплатен безжичен интернет, климатици, хладилници и кабелна телевизия.
Ние имаме още две къщи за гости в града - Зора и Бедрок. Затова можем да предложим настаняване на по-големи групи, до максимум 42 гости общо в трите къщи.
Само ние предлагаме най-атрактивния начин за разглеждане на скалите - невероятното 4х4 Сафари, разходка с джип сред всички части на скалния масив. Всички гости, които остават за 2 или повече нощувки в която и да е от къщите ни, получават отстъпка 50% от редовната цена на всеки от маршрутите.
Съгласете се с общите
условия
, за да получите
промо код
Вашият промо код:
Вземи код
къща за гости Драките
къща за гости Драките
къща за гости Драките