Сподели

къща за гости Зора

Белоградчик, ул. Хайдут Велко 2 https://www.facebook.com/Guesthouse.Zora.Belogradchik/ 0888 713 539
 
Къща за гости Зора се намира в Белоградчик, на тиха уличка, пряка на главната улица на града, на 300 м под крепостта Калето. Къщата е на два етажа, всеки със самостоятелен вход и собствена кухня. Общият капацитет на къщата е 16 места.
Първият етаж е с три двойни стаи със самостоятелни санитарни възли, като едната стая е с две единични легла, а другите две стаи са с двойно легло. Към етажа има и модерно обзаведена трапезария с кухненски бокс.
Вторият етаж е с 4 стаи, от които две двойни със самостоятелен санитарен възел и двойно легло всяка, и две тройни, обособени като апартамент, с общ санитарен възел, всяка от тях с двойно и единично легло. Етажът има кухня и отделно механа в битов стил.
Къщата разполага с голям двор, който се ползва и от двата етажа, в него има летен сглобяем басейн с размери 2 на 4 метра и дълбочина 90 см, шезлонги, масички с чадъри, навес с барбекю и озеленена градина.
Цената за стая е 45 лв. При престой от 5 и повече нощувки предлагаме намаление.
Паркирането на автомобилите на гостите става на обособен паркинг в двора на съседна къща.
На нашите гости предлагаме най-добрият начин да разгледат огромния масив на Белоградчишките скали - разходка с джип, наречена 4х4 Сафари в Белоградчик. Подробна информация за тази наша услуга вижте на страницата ни https://www.facebook.com/4x4.safari/ . Ако оставате за две или повече нощувки, ползвате 50% отстъпка от редовните цени за разходката с джип. Възползвайте се от предложението ни и ви гарантираме, че няма да съжалявате. От 2009 г. досега имаме хиляди доволни туристи, които са разгледали Белоградчишките скали по един уникален начин, напълно различен от това, което виждат останалите посетители на града.
Освен всичко изброено, предлагаме и транспорт от автогарата в града, гара Орешец, пещерите Венеца и Магура, наем на велосипеди, бинокли и риболовни принадлежности.
За нас ще е удоволствие да сте наши гости и да направим престоя ви в Белоградчик по-приятен. Заповядайте!
Съгласете се с общите
условия
, за да получите
промо код
Вашият промо код:
Вземи код